luni, 17 decembrie 2012

compania ceaiului-un nou inceput

http://companiaceaiului.ro/skin/frontend/chadao/default/images/cc/logo.png
Pentru piata romaneasca atat de saturata de subproduse ambalate in cutii atragatoare ochiului,o firma precum Compania ceaiului poate parea ceva straniu clientului mai putin cunoscator.De ce ar trebui o firma specializata doar pe ceai chinezesc,cand se gasesc atatea companii mari comercializand produse de care se spune ca ar fi foarte bune,de calitate extraordinara si la un pret accesibil.Aici se cauta sa se atinga inima consumatorului de ceai care in general este si bautor de cafea.Comparatia dintre cele doua bauturi este inevitabila si la nivel de calitate si la accesibilitate.Si atunci i se ofera de comercianti fara scrupule ceva asemanator bauturii denumite ceai,o infuzie mai mult prelucrata sa se asemene unui gust universal,dand impresia consumatorului ca degusta ceva nemaipomenit.In multe cazuri acest truc prinde foarte bine(eu insumi fiind inselat de-a lungul anilor de aceasta falsa reclama).Romania nu este o tara care sa aibe traditie in consumul ceaiului si din aceasta cauza,pe fondul unei necunoasteri din partea clientului si a scrupulozitatii furnizorilor fata de consumator,se ajunge in a oferi drept ceai original nu stiu ce resturi si amestecuri de frunze de origine dubioasa.Problema e ca in timp,in mintea amatorului de ceai nou format se creaza o falsa impresie asupra a ceea ce ar trebui sa fie un ceai veritabil.Compania creata de Cosmin Dordea cu mare daruire si dragoste fata de arta ceaiului se muta din aceasta luna in capitala,la Bucuresti,fiind data pe maini bune unor iubitori si impatimiti care si-au facut un scop in a aduce si vinde ceai exceptional.Si nu numai ceai,dar si accesoriile necesare infuzarii,lucru care nu trebuie trecut cu vederea in realizarea unei infuzii de calitate.Iar site-ul pe care vi-l recomand sa-l vizitati,ofera numeroase informatii legate de originea,calitatile,modul de prezentare si de infuzare ale fiecarui sortiment aflat spre vanzare.
Compania ceaiului-expertii ceaiului chinezesc

Un comentariu:

Assiris spunea...

«de gustibus et coloribus non est disputandum» și asta explică totul.
Sunt oameni care preferă calitatea meddiocră, ieftină și care să-i satisfacă plăcerile efemere și îndoielnice. Ei se extaziază în fața unui tablou kitch, bea bere multă ieeftină și proastă, mănâncă salamul cel mai ieftin, doar să-i umple burta, nu contează că în el nu există carne, preferă să consume Ice Tea, o zeamă colorată ca un ceai dar care nu conține nici măcar apa ce se scurge după ploaie de pe frunzele de ceai, se extaziază până chiuie în fața unei manelee lacrimogene și lista poate continua. De partea cealaltă sunt cei mai puțini dar preteențioși, care preferă să bea un degetar de vin de calitate în locul unei budane de vin prost, să muncească 2-3 ani pentru a-și cumpăra un tablou de valoare, să mănânce 30 de grame de carne bună fără aditivi chiar dacă o cumpără cu salariul pe o zi și în fine, să se ridice în al nouălea cer savurând un soi de ceai de calitate care îi răscolesc toate simțurile. Aceste două categorii de oameni au o linie comună: niciunii nu-i înțeleg pee ceilalți.
Că există Compania Ceaiului este un lucru bun. Au și cei care se respectă o sursă de a obține AICI ce au bun cei de ACOLO și de care ne desparte geografic mii de Km.