tag:blogger.com,1999:blog-3181477944527408463.post1880172819443494298..comments2013-09-22T01:53:27.907-07:00Comments on coltul ceaiului 茶角落: pouchong(baozhong) 2012-compania ceaiuluibogdanhttp://www.blogger.com/profile/06890215515035713952noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3181477944527408463.post-42520662984203382782012-10-29T01:00:20.084-07:002012-10-29T01:00:20.084-07:00Sunt de acord ca un ceai bun trebuie degustat in l...Sunt de acord ca un ceai bun trebuie degustat in liniste.A-l savura si a-i descoperi tainele face parte din aceasta filozofie de care spui! bogdanhttps://www.blogger.com/profile/06890215515035713952noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3181477944527408463.post-86545711350802204662012-10-28T05:55:00.630-07:002012-10-28T05:55:00.630-07:00Ceaiul nu mai este ceai, a devenit o filosofie. A ...Ceaiul nu mai este ceai, a devenit o filosofie. A trata ceaiul de calitate ca pe o infuzie oarecare din plante este tot la fel cu a bea un vin de caalitate ca pe o banală poșircă fără valoare. Ceaiul bun este aidoma laudelor aduse licorii lui Bachus de un Păstorel Teodoreanu, poate unic închinător de ode și laude, pe acest segment.Assirishttps://www.blogger.com/profile/12186952456350720114noreply@blogger.com